Wie zijn wij? | De dealerverzekering van Vakgarage Tichelaar
auto_tichelaar_01.jpg

Contact

 

Telefoon: 088 18 555 88

E-mail: info@dealerloket.nl

 

Meer info

Wie zijn wij

De dealerverzekering van Vakgarage Tichelaar is een verzekering met een klantgerichte aanpak. Wij luisteren naar u en wij denken met u mee. Of het nu gaat om het aanvragen van een verzekering, wijzigen van gegevens of om het afwikkelen en herstellen van eventuele schades. En dit alles tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke premie. Kortom, bij De dealerverzekering van Vakgarage Tichelaar bent u van zorgeloos rijplezier verzekerd!

 

De dealerverzekering van Vakgarage Tichelaar is een initiatief van N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij en Carmeleon BV. Vanzelfsprekend kunt u via deze site een autoverzekering berekenen en aanvragen. En dat geldt natuurlijk voor alle automerken. De verzekering is uniek vanwege de combinatie tussen een scherpe concurrerende premie en een ruim pakket aan polisvoorwaarden waar u als verzekeringnemer pas écht iets aan heeft. Denkt u bijvoorbeeld aan een (maximaal) vijf jaar aanschafwaarde garantie, geen eigen risico, gratis vervangende auto, dezelfde korting voor uw tweede auto en nog veel meer.

 

De volledige administratie is in beheer van Anac Backoffice, gevestigd in Eindhoven. Daar staat een deskundig team voor u klaar die al uw vragen en meldingen vakkundig en op correcte wijze kunnen afhandelen. Risicodrager is N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij

 

Dienstenwijzer

In de Dienstenwijzer geeft De dealerverzekering van Vakgarage Tichelaar inzicht in haar dienstverlening, voor wat betreft de consument. De Dienstenwijzer is in overeenstemming met de eisen die de Wet financieel toezicht (Wft) aan ons stelt. De letterlijke tekst van de dienstenwijzer kunt u hier lezen.

 

Wat verwachten wij van u?

Bij alles wat u van ons vraagt, vragen wij van u dat u ons correct en volledig informeert. Wanneer u bepaalde gevraagde gegevens niet of niet juist invult, kan dit consequenties hebben voor de dekking en dus de eventuele (schade-)uitkering van de betreffende voorziening. U bent in het geheel zelf verantwoordelijk voor het aangaan en afsluiten van uw verzekering. Hetzelfde geldt voor het wijzigen of opzeggen van verzekeringen.

 

Elektronisch verzekeren

Sinds 1 juli 2010 is het wettelijk toegestaan om een verzekeringsaanvraag volledig elektronisch af te handelen. De dealerverzekering van Vakgarage Tichelaar kiest voor het elektronisch verzekeren. Dankzij deze efficiënte werkwijze, onze gespecialiseerde kennis en de samenwerking met N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij biedt De dealerverzekering van Vakgarage Tichelaar een 'onvergelijkbare' autoverzekering.